Rechtsgebieden

Mr. J. F. van Duin en mr. J. W. M. Kromme hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden
in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: de hoofdrechtsgebieden Personen- en Familierecht en Strafrecht, alsmede de (sub) rechtsgebieden echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de
Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd
hoofdrechtsgebied.

Ons kantoor behandelt tevens zaken op het gebied van bestuursrecht en overig civiel recht.

Bij bestuursrecht moet u met name denken aan besluiten van bijvoorbeeld gemeenten, waar u het niet mee eens bent en waartegen u in bezwaar kunt en/of in beroep.

Bij overig civiel recht moet u denken aan arbeidsrecht, handelsrecht, huurrecht en verbintenissenrecht (conflicten over overeenkomsten en rechtshulp bij schadeclaims).

In strafzaken hebben wij ervaring met de meest uiteenlopende delicten, of dit nu om relatief minder ernstige zaken gaat, zoals diefstal en mishandeling, dan wel in het uiterste geval om de verdenking van moord en doodslag. Ook voor economische delicten, in het bijzonder op het gebied van de Flora- en Faunawetgeving, kunt u bij ons terecht. U bent zeker van ons streven naar een zo goed mogelijk resultaat. Wij oordelen namelijk niet, dat doet de rechter.